Yoncalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri ile Söyleşi

10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü’yle ilgili Kütahya Yoncalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile soru cevap eşliğinde söyleşi gerçekleştirildi. Konu anlatımlarını Kütahya Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Baro Saymanı Av. Emel Karagöz Altınsoy yaptı.

Her insanın eşit haklara sahip olarak doğduğunu ve aynı hak ve özgürlüklerle yaşamlarını sürdürmeleri gerektiğini güncel yaşamdan örnekler ile anlatıldı.

İnsan haklarıyla ilgili yaşanan sorunlara çözümler üretebilmek adına düşüncelerini özgürce paylaşan öğrencilerimiz, insan haklarının önemi ve bu hakların en doğru şekilde kullanılması üzerine hemfikir oldukları bir söyleşi gerçekleştirdiler.

Söyleşinin gerçekleşmesinde emeği geçen Kütahya Yoncalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sayın Ahmet Özçelik’e ve Okul Öğretmenlerine Kütahya Barosu olarak teşekkür ediyoruz.