Türkiye Barolar Birliği 13. Olağanüstü Genel Kurulu

Türkiye Barolar Birliği 13. Olağanüstü Genel Kurulu 02-03 Aralık 2023 tarihinde Av. Özdemir Özok Kongre ve Kültür Merkezi ’nde toplandı.

Toplantıya Kütahya Baro Başkanı Av. Edip İlkay Sunay, TBB Delegeleri Av. Şeref Han, Av. A. Sami Kutlu, Av. Ahmet Yaşar katıldı.

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Erinç Sağkan ’ın toplantıyı açmasının ardından Başkanlık Divanı seçimlerine geçildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. R. Erinç Sağkan konuşmasını yaptı.

Görüşülen gündem maddelerinin ve önergelerin ardından 13. Olağanüstü Genel Kurul toplantısı güncel meslek sorunlarının görüşülmesinin ardından TBB Başkanı Av. R. Erinç Sağkan ’ın kapanış konuşmasıyla sona erecek.