TBB 37. Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı

TBB 37. OLAĞAN MALİ GENEL KURUL TOPLANTISI

Türkiye Barolar Birliği 37.Olağan Mali Genel Kurulu bu dönem Çanakkale Barosu ev sahipliğinde Çanakkale de gerçekleşti.

TBB 37. Olağan Mali Genel Kuruluna Kütahya Baro Başkanı Av. Edip İlkay Sunay, önceki dönem Baro Başkanı TBB Disiplin Kurulu Üyesi Av. Ahmet Atam, Kütahya Barosu Türkiye Barolar Birliği Delegeleri Av. Şeref Han ve Av. A. Sami Kutlu katıldı.

Mali Genel Kurul Çanakkale Cumhuriyet meydanında Atatürk anıtına sunulan çelenk töreni Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Baro Başkanı Av. Edip İlkay Sunay, ev sahipliğinden dolayı Çanakkale Barosu Başkanı Av. Hande Keskin’e teşekkür ederek baromuzun hediyesini takdim etti.

İki gün sürecek olan Mali Genel Kurul konuşmalar, gündem maddelerinin görüşülmesi ile son bulacak.