Stajyer Avukatlarımız ile Tanışma Kahvaltısı

Kütahya Barosu Staj Eğitim Merkezi ve Genç Avukatlar Meclisinin stajyer avukatlar için mesleki dayanışma bilincini güçlendirmek amacıyla Gastro KEYF ’de tanışma kahvaltısı düzenledi.

Baro Başkanı Av. Edip İlkay Sunay ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleşen kahvaltıda stajyer Avukatlarımız birbirleriyle daha güçlü iletişim kurup, keyifli bir vakit geçirme imkânı buldu.

Baro Başkanı Av. Edip İlkay Sunay, stajyer avukatlarımızı önemsediklerini, bu nedenle stajyer avukatlarımızın mesleki gelişimlerinin yanı sıra, sosyal ve kültürel faaliyetlerin içerisinde de yer alarak, daha güçlü bir meslek örgütü için dayanışma içerisinde olmalarını sağlamak amacıyla bu etkinliklerin önemine vurgu yaptı.

Kütahya Barosu olarak katılım gösteren tüm meslektaşlarına teşekkür ederiz.