Stajyer Avukatlar Kurgusal Duruşma Yarışması Ege Bölgesi Elemeleri Sona Erdi

TBB Eğitim Merkezi tarafından 8.si düzenlenen kurgusal duruşma yarışması, Ege bölgesi elemeleri Denizli Barosunun ev sahipliğinde Saygı Duruşu, İstiklal Marşı açılış konuşmaları ve kura çekimi ile başladı.

TBB Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen Avukat stajyerleri kurgusal duruşma yarışması, Ege bölgesi elemelerinde dördüncü olan baromuzu temsilen yarışmaya katılan

Stj. Av. Mert Gözel ’e, Stj. Av. Hatice Köse’ye Stj. Av. Ayşe Ezgi Duman ve Stj. Av. Beyza Kurtulmuş’a Kütahya Barosunun adını en iyi şekilde temsil ettikleri için tebrik eder teşekkür ederiz.

Stajyerlerimizi yarışmaya hazırlayan Başkan Yardımcımız Av. Hasan Kılıç ’a Saymanımız Av. Edip İlkay Sunay’a Gençlik Meclisi Başkanımız Av. A. Bahadır Soylu ’ya teşekkür ederiz.

Baro Başkanımız Av. Ahmet Atam, TBB Ege Bölgesi Kurgusal Duruşma yarışmasına ev sahipliğini yapan Denizli Barosu Başkanı Sayın Av. Adnan Demirdöğer ’e ve Yönetim Kuruluna misafirperverlikten dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.