Ruhsat ve Yemin Töreni

Avukatlık stajlarını başarı ile tamamlayan İbrahim Halil Doğanay, Kevser Sargın, Eda Çiçek, Esra Bayka, Emine Çoşkun, Berna Koca, Rabia Gökmen, Rabia Ceylan, Rüveyda Tuba Yücel, Dila Yatır, Emine Vural, Başkanımız Av. Ahmet Atam, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve misafirlerin katılımıyla avukatlık yeminlerini ederek Kütahya Barosu ailesine katıldı.

Avukatlık ruhsatlarını başkanımız Av. Ahmet Atam ’ın elinden alan meslektaşlarımızın, cübbelerini ise Yönetim Kurulu üyelerimiz Av. Aytek Canbek, Av. Edip İlkay Sunay, Av. Eda Eğmir Yüceer, Av. Esin Özak Sezengöz ve baromuz avukatlarından Av. Kazım Bayram, Av. Yusuf Mersin, Av. Süleyman Kartal, Av. Recep Aydın ve Av. İsmail Yıldız giydirdi.

Kütahya Barosu olarak genç meslektaşlarımızı tebrik eder mesleki hayatlarında başarılar dileriz.