Ruhsat ve Yemin Töreni

Baromuza kayıtlı altı (6) stajyer avukatımız bir yıllık staj dönemini başarı ile bitirerek avukatlık mesleğine ilk adımını attı.

Ruhsat Töreni Baro Yönetim Kurulu, Kütahya Barosu Gençlik Meclisi, baromuz avukatları ve davetlilerin katılımı ile Baro Başkanı Av. Edip İlkay Sunay ’ın açılış konuşmasıyla başladı.

Stajyerlerimiz Çiğdem Tarbin, Gizem Görgün, Kamil Zengin, Süleyman Oğuz Akcan, Emre Uyar, Süleyman Hilmi Bekdiş ve Hilal Aba avukatlık yeminlerine ederek ant içtiler.

Avukatlık ruhsatlarını Baro Başkanı Av. Edip İlkay Sunay takdim ederken cübbelerini ise Başkan Yardımcısı Av. Eda Eğmir Yüceer, Y.K Üyesi Av. Esin Özak Sezengöz, Av. Erkin Aba Av. Tülay Aba, Av. Şeref Han, Av. Ayten Arslan, Av. Sevil Şentürk giydirdi.

Kütahya Barosu olarak genç meslektaşlarımıza başarılar diliyoruz.