Mülteci Hukuku ve Uluslararası Eğitimi Sona Erdi

Eğitimin ikinci gününde Mülteci Statüsü Belirleme Prosedürleri ve Menşe Ülke Bilgisinin Kullanımı, Geçici Koruma Yönetmeliği Kapsamında Geçici Koruma Prosedürleri ve İtiraz Usulleri, Sınır dışı, İdari Gözetim ve İtiraz Usulleri, Anayasa Mahkemesi İçtihadı Işığında İdari Gözetim ve Sınır dışı, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi İçtihadı Işığında Sınır dışı ve İdari Gözetim Acil Başvuru konuları meslektaşlarımıza aktarıldı.

Meslektaşlarımızın yoğun ilgi gösterdiği faydalı geçen eğitimin sonunda, Yönetim Kurulu üyelerimiz Av. Eda Eğmir Yüceer, Av. Esin Özak Sezengöz, Av. Seher Sivri Gökduman ve baromuz avukatlarından Av. Alihan Yaşar Akkoç, eğitmenlere teşekkür ederek baromuzun hediyesini takdim ettiler.