Meslek İçi Eğitim Semineri Gerçekleşti

10 Şubat 2024 Tarihinde Türkiye Barolar Birliği Meslek İçi Eğitim seminerleri kapsamında “Uygulamada İcra Hukukunun Tartışılan Konuları” hakkında Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans salonunda Yönetim Kurulu Üyeleri, baromuz avukatları stajyer avukatların katılımı ve Baro Başkanı Av. Edip İlkay Sunay’ın açılış konuşması ile başladı.

Başkan Sunay, açılış konuşmasında duayen avukat Talih Uyar’ı aramızda görmekten büyük bir şeref duyduğunu, bilgi ve birikimlerinden yararlanmaktan memnun olacaklarını söyledi.

Meslek İçi Eğitim Semineri konu anlatımlarını İzmir Barosu avukatlarından Av. Talih Uyar yaptı.

Uygulamada İcra Hukukunun Tartışılan Konuları eğitim seminerimizin ikinci bölümü soru cevap formatı ile devam etti.

Baro Başkanı Av. Edip İlkay Sunay, faydalı ve verimli geçen seminer sonrası Av. Talih Uyar’a teşekkür ederek Baromuzun hediyesini takdim etti.