Kütahya Barosu Kurumlar Arası Halı Saha Turnuvası Final Maçı ile Sona Erdi

Kütahya Barosu ve Kütahya Barosu Genç Avukatlar Meclisinin birlikte düzenlediği İlimiz genelinde 24 takımın katıldığı, ilk ve tek kurumlar arası halı saha futbol turnuvası özelliğini taşıyan 7. Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası bugün oynanan şampiyonluk maçı ile sona erdi.

Turnuvayı birinci bitirerek Şampiyonluğu kazanan Kütahya Hastane Spor kupayı Başkanımız Av. Ahmet Atam ’ın elinden aldı

Yoğun ilgi gören turnuvanın final maçına Baro Başkanı Av. Ahmet Atam, Genel Sekreter Av. Aytek Canbek, Sayman Av. Edip İlkay Sunay, Baromuz Gençlik Meclisi Başkan Yardımcısı Av. Y. Barış Özkök ve futbol severler katıldı.

Kütahya Barosu olarak turnuvaya katılan tüm takımlara ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.