Kütahya Barosu Hayvan Hakları Komisyonu Basın Açıklaması

Kütahya Barosu ve Kütahya Hayvan Hakları Komisyonu olarak; birkaç gündür basında paylaşılan, Kütahya İl Sınırları içerisinde yaşamını sürdürmeye çalışan bir sokak hayvanının, günlerdir aç ve susuz kaldığı, zayıflamış ve bitkin halde olduğunun anlaşılması haberlerinin ardından yetkili makamların başlatmış olduğu aramalar neticesinde cansız bedenine ulaşılmış olduğunu üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız.

Soğuk kış şartlarının yaşanmakta olduğu bu günlerde, değerli hemşehrilerimizden önemle ricamız; yaşadıkları çevreye ve var ise beslenme alanlarına mama ve su koymaya davet etmektir. Kütahya Barosu ve Kütahya Barosu Hayvan Hakları Komisyonu olarak aynı olumsuzlukları tekrar yaşamamak adına hassasiyetimize devam edeceğimizi kamuoyuna saygılarımız ile duyurmaktayız.