Kütahya Barosu Ege Bölge Birincisi Oldu

Stajyer Avukat Yiğitcan Gazioğlu
Stajyer Avukat Mehmet Büber’den oluşan Baro Takımımız Ege Bölgesi birincisi oldu.

📌Bölge birincisi olan takımımız Eylül ayında Ankara’da yapılacak olan Türkiye Finaline Ege bölgesini ve baromuzu temsilen katılacaktır.

📌Ege bölgesi elemelerinde birinci olan baromuzu temsilen yarışmaya katılan;
Stj Av. Aslıhan Gürkaş
Stj Av. Büşra Çelik
Stj Av. Yiğitcan Gazioğlu
Stj Av. Mehmet Büber’e
Kütahya Barosu’nun adını en iyi şekilde temsil ettikleri için tebrik eder teşekkür ederiz.

📌Stajyerlerimizi yarışmaya hazırlayan takım koçumuz baromuz avukatlarından Av. Hasan Kılıç’a, Av. Bahadır Soylu’ya teşekkür ederiz.

📌Baro Başkanı Av. Edip İlkay Sunay;
Kapanış konuşmasında TBB Ege Bölgesi Kurgusal Duruşma yarışmasına ev sahipliği yapmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek, başta TBB Eğitim Merkezi Yürütme Kuruluna, Jüri Üyelerine, Baromuz Yönetim Kurulu Üyelerimize, Genç Avukatlar Meclisimize ve emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.