Kütahya Barosu Ata ‘nın Huzurunda

Baro Başkanımız Av. Edip İlkay Sunay ile birlikte Yönetim, Disiplin ve Denetleme kurullarına seçilen üyelerimiz, TBB delegelerimiz, baromuz genç avukatlar meclisi Anıtkabir ’i ziyaret etti.

Büyük Önder Atatürk ’ün mozolesine gelen heyet, burada çelenk koyarak saygı duruşunda bulunduktan sonra Misak-ı Milli Kulesi’ne geçti.

Baro Başkanı Sunay, Anıtkabir Özel Defteri ’ne şunları yazdı;

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk;

Bugün Kütahya Baromuzun en genç Baro Başkanı olarak kıymetli meslektaşlarımla birlikte manevi huzurunuzda olmanın gururu içindeyim.

Gençliğe emanet ettiğiniz Cumhuriyetimizi ilelebet muhafaza ve müdafaa edeceğimizi, emanetinize sonuna kadar sahip çıkacağımızı, demokrasiye ve hukuk devletine olan inancımızı ifade etmeye geldik.

Bizler görevlerimizi ifa ederken bir an dahi hukuk ve adaletten ayrılmayacak, kanunları uygulayan, yerine getirenin daima karar verenden daha kuvvetli olduğunu anımsayarak mesleğimizin onuruna ve itibarına leke sürdürmeyecek, içinde yaşadığımız topluma fayda sağlamak için var gücümüzle mücadele edeceğiz.

Dinmeyen hasret, sonsuz şükran ve saygı ile…

Av. Edip İlkay SUNAY

Kütahya Baro Başkanı