Eşler Arası Mal Rejiminin Tasfiyesi Seminerimiz Gerçekleşti

14 Mayıs 2022 Tarihinde Türkiye Barolar Birliği Meslek İçi Eğitim seminerleri kapsamında “Eşler Arası Mal Rejiminin Tasfiyesi” konulu sertifikalı eğitim seminerimiz Kütahya Vahidpaşa Yazma Eserler Kütüphanesi Konferans Salonunda meslektaşlarımızın katılımı ve Başkan Av. Ahmet Atam ’ın açılış konuşması ile başladı.

Eğitimin konu anlatımlarını İstanbul Bam 6. Hukuk Dairesi Üyesi Hakim Emin Erol yaptı.

Eşler Arası Mal Rejiminin Tasfiyesi sertifikalı eğitim seminerimizin ikinci bölümü soru cevap formatı ile devam ederek meslektaşlarımızın yoğun katılımı ile sona erdi.

Seminer sonrası Başkanımız Av. Ahmet Atam, faydalı geçen seminer için İstanbul Bam 6. Hukuk Dairesi Üyesi Hakim Emin Erol ’a teşekkür ederek baromuzun hediyesini takdim etti.