CMK Uygulamaları Eğitim Seminerimiz Tamamlandı

19 Şubat 2022 Tarihinde Türkiye Barolar Birliği Meslek İçi Eğitim seminerleri kapsamında “CMK UYGULAMALARI” konulu sertifikalı eğitim seminerimiz Kütahya Zafer Kalkınma Ajansı Konferans Salonunda meslektaşlarımızın katılımı ve Başkan Av. Ahmet Atam ’ın açılış konuşması ile başladı.
Seminer anlatımlarını Ufuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Hakan Kızılarslan, Sakarya Barosu avukatlarından Av. Alim Mert yaptı.
Zafer Kalkınma Ajansı Konferans Salonunda gerçekleşen CMK Uygulamaları sertifikalı eğitim seminerimizin ikinci bölümünde Sakarya Barosu avukatlarından Av. Alim Mert sunum yaptı. CMK Eğitim Semineri Meslektaşlarımızın yoğun katılımı ile sona erdi.
Seminer sonrası Başkanımız Av. Ahmet Atam, faydalı geçen seminer için konuklarına teşekkür ederek Baromuzun hediyelerini takdim etti.