CMK Çalıştayı TBB ‘nin Ev Sahipliğinde Gerçekleşti

Türkiye Barolar Birliği (TBB) CMK Komisyonu üyeleri, Yürütme Kurulu üyelerinin de katılımıyla ilk toplantısını gerçekleştirdi.
TBB Yönetim kurulu Üyesi Av. Ali Bayram’ın koordinatörlüğünde 20 Mayıs 2022 tarihinde yapılan toplantıya Baromuz Yönetim Kurulu Üyemiz aynı zamanda TBB CMK Komisyonu Yürütme Kurulu Üyesi Av. Seher Sivri Gökduman katıldı.
Türkiye Barolar Birliği (TBB) CMK Komisyonu Yürütme Kurulu’nun talebi ve Birlik Yönetim Kurulu’nun kararı ile programlanan “CMK Görevlendirme ve Uygulamalarındaki Sorun ve Çözüm Önerileri” başlıklı çalıştay, baroların CMK temsilcilerinin katılımıyla, TBB’nin ev sahipliğinde yapıldı.

BB Yönetim Kurulu Üyesi Av. Ali Bayram’ın koordinatörlüğünde; 58 barodan, 75 meslektaşımızın katılımıyla gerçekleştirilen ve iki gün (21-22 Mayıs 2022) süren çalıştay, TBB Başkanı Av. R. Erinç Sağkan ’ın konuşmasıyla açıldı.