Baromuza Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor

İL EMNİYET MÜDÜRÜ NECMETTİN KOÇ ’TAN NEZAKET ZİYARETİ

Kütahya İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç, Başkan Av. Ahmet Atam ’ı makamında ziyaret etti. Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Eda Eğmir Yüceer, Av. Esin Özak Sezengöz ve Av. Seher Sivri Gökduman ’da ziyarette hazır bulundu. Yeni dönem için hayırlı olsun temennisinde bulunan İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç ’a, Başkan Av. Ahmet Atam ve Y.K Üyeleri nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

ÖZ SAĞLIK İŞ SENDİKASI ’NDAN ZİYARET

Öz Sağlık İş Sendikası Kütahya Şube Başkanı Hatice Başçam ve Başkan Yardımcısı Mehmet Gün, Başkan Av. Ahmet Atam ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek yeni dönem için tebrik ve başarılar diledi. Başkan Av. Ahmet Atam, misafirlerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

AK PARTİDEN NEZAKET ZİYARETİ

Kütahya Ak Parti Milletvekilleri Ahmet Tan, Ceyda Çetin Erenler, Ak Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin Ceyhun, Başkan Yardımcıları Av. Yasemin Aşıkovalı Çakır, Av. Recep Fazıl Güven, Kütahya Merkez İlçe Başkanı Fatih Oruç ve Ak Parti Kütahya İl Gençlik Kolları Başkanı Usame Doğan, Başkanımız Av. Ahmet Atam ve Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Esin Özak Sezengöz ve Av. Seher Sivri Gökduman’ı ziyaret etti Kütahya Ak Parti Milletvekilleri, Ak Parti İl Başkanı ve beraberindeki heyet, Başkan Av. Ahmet Atam ’a yeni dönemin hayırlı olması temennisinde bulundu. Başkan Av. Ahmet Atam ve Baro Y.K Üyeleri nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

AVRUPA KÜTAHYALILAR FEDERASYONU

Avrupa Kütahyalılar Federasyonu Genel Başkanı Adil Emsen, Başkan Av. Ahmet Atam ’ı ve Y.K Üyelerini ziyaret ederek yeni dönem için hayırlı olsun temennisinde bulundu. Başkan Av. Ahmet Atam nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

KÜTBO ’DAN BAROMUZA ZİYARET

Kütahya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, Başkan Yardımcısı Ali Okumuş ve Genel Sekreter Yasemin Yol Başkan Av. Ahmet Atam ’ı ziyaret ederek yeni dönem için tebrik ve başarılar diledi. Ziyarette Baro Başkan Yardımcısı Av. Hasan Kılıç, Sayman Av. Edip İlkay Sunay, üyeler Av. Eda Eğmir Yüceer ve Av. Esin Özak Sezengöz hazır bulundu. Başkan Av. Ahmet Atam ve Baro Y.K Üyeleri KÜTBO Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin’e ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

KÜTAHYA ADLİYESİ HUKUK MAHKEMESİ YAZI İŞLERİ MÜDÜRLERİ

Kütahya Adliyesi Hukuk Mahkemesi Yazı İşleri Müdürleri Cavit Kocaçay, Nurgül Ural ve Recep Aydın, Başkan Av. Ahmet Atam ’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Ziyarette Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Seher Sivri Gökduman ve Av. Esin Özak Sezengöz ’de eşlik etti. Ziyaret sonrası Başkan Avukat Ahmet Atam ve Y.K Üyeleri nazik ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.