Baro Başkanı Av. Edip İlkay Sunay’dan Müjdeli Haber

Yeni Adli Yıla bir müjdeyle başlamak istedik ve bu müjdeyi de huzurlarınızda paylaşmak istiyorum. Ekim ayından bu yana büyük bir titizlikle yürüttüğümüz Kütahya Barosu Avukat Evi çalışmalarımızda çok önemli bir aşama kat ederek 31 Ağustos 2023 tarihi itibariyle Kütahya Belediyesinden yeni adliye binasına yakın mevkide olmak üzere Sera AVM bölgesinde yaklaşık 3.000 metrekarelik arsamızı satın almış bulunuyoruz. En kısa sürede projelendirme çalışmaları da yapılıp inşaatı tamamlanarak hak ettiğimiz kurumsal kimliğimizin tamamlayıcısı modern bina ve tesisimizi Siz meslektaşlarımızın ve Yargı Camiamızın hizmetine sunmak için de sabırsızlanıyoruz. Bu süreçte emeği ve desteğiyle kıymetli olduğumuzu hissettiren Türkiye Barolar Birliği Başkanımız Av. R. Erinç SAĞKAN Beyefendi ve Yönetim Kuruluna, süreçteki dayanışma ve fedakarlıkları ile önemli bir rol oynayan Kütahya Belediye Başkanımız Sayın Prof. Dr. Alim IŞIK Beyefendiye, yine seçildiğimiz günden bu yana yaklaşık 11 aydır müthiş bir uyumla çalıştığımız çok Kıymetli yol arkadaşlarım, dostlarım, Kütahya Barosu Yönetim Kurulumuza ve Baro emekçilerimize katkılarından ötürü sonsuz şükranlarımı sunuyorum.