Aile Hukuku Uygulamaları Seminerimiz Gerçekleşti

04 Şubat 2023 Tarihinde Türkiye Barolar Birliği Meslek İçi Eğitim seminerleri kapsamında “Aile Hukuku Uygulamaları Sertifikalı eğitim seminerimiz Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans salonunda Yönetim Kurulu Üyeleri ‘nin, baromuz avukatlarının, stajyer avukatların katılımı ve Baro Başkanı Av. Edip İlkay Sunay ’ın açılış konuşması ile başladı.

Meslek İçi Eğitim konu anlatımlarını emekli Hakim Zerrin Özmen Togay ile Ankara Barosu avukatlarından Av. Ebru Varnalı Onur yaptı.

Aile Hukuku Uygulamaları sertifikalı eğitim seminerimizin ikinci bölümü soru cevap formatı ile devam ederek Meslektaşlarımızın katılımı ile sona erdi.

Baro Başkanı Av. Edip İlkay Sunay, faydalı geçen seminer sonrası emekli Hakim Zerrin Özmen Togay ile Av. Ebru Varnalı Onur ’a teşekkür ederek baromuzun hediyesini takdim etti.