5 Nisan 2022 Avukatlar Günü Tören Programı

5 Nisan 2022 Avukatlar Günü olması sebebiyle Kütahya Adliye Sarayı’nda tören düzenlendi. Baromuz tarafından düzenlenen, törene Vali Yrd. Dr. Halil İbrahim Ertekin, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Necati Gündüz, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Erkan Pir, Adalet Komisyon Başkanı Savaş Tek, İdare Mahkemesi Başkanı Ferid Cengiz DPÜ Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal, KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç, Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Murat Kırbaç, Baromuz avukatları ve İlimiz basın mensupları katıldı. Tören baro çelenginin Atatürk Anıtına Sunulması, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Tören ‘de Baro Başkanımız Av. Ahmet ATAM günün anlam ve önemine istinaden konuşma yaptı. Konuşma sonrası tören tebriklerle son buldu.