2023 – 2024 Yılı Staj Eğitim Merkezi Dersleri Sona Erdi

Kütahya Barosu Staj Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen 2023-2024 Yılı Staj Eğitim Dersleri sona erdi. Dört ay süren derslerde yaklaşık 55 stajyer avukat ders aldı.

Alanında uzman avukatlar tarafından avukatın hak ve yetkileri, avukatın yükümlülükleri, avukatlık etiği ve avukatlık hukuku ile ilgili meslek kuralları,disiplin ve cezai sorumluluğu, avukatlık ücret sözleşmesi, vergi yükümlülüğü, iş hukuku, tazminat hukuku, idare hukuku, gayrimenkul hukuku, adli yardım uygulaması, Anayasa ve Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne başvuru gibi birçok konu stajyer avukatlara teori ve uygulamalı olarak anlatıldı.

Baro Başkanı Av. Edip İlkay Sunay Staj Eğitim Merkezi kapanış konuşmasında, dört ay süren derslerin stajyer avukatlar için oldukça önemli olduğunu mesleğe başlama sürecinde karşılaşabilecekleri sorunları çözme noktasında meslektaşlarımızdan bilgi ve tavsiyeler almalarının faydalı olduğunu söyledi.

Baro Başkanı Av. Edip İlkay Sunay, Staj Eğitim Merkezinden sorumlu yönetim kurulu üyelerine, anlatımlar konusunda desteklerini bizden esirgemeyen meslektaşlarına kurum yetkililerine ve stajyerlerimize teşekkür etti.

Son Eklenen Haberler

Son Eklenen Duyurular