20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü Farkındalık Etkinliği

20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü Farkındalığı artırmak adına (KSBÜ) Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sağlık Bilimleri Hemşirelik Fakültesi Bölümü Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Ana bilim dalı tarafından öğrencilere yönelik konferans gerçekleştirildi.

Moderatörlüğü Dr. Öğr. Üyesi Meltem Çatalbaş’ın yaptığı konferansa, Kütahya Barosu Başkan Yardımcısı aynı zamanda Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu Üyesi Av. Eda Eğmir Yüceer ile Kütahya Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu Başkanı Av. Esin Özak Sezengöz konuşmacı olarak katıldı.

Çocuklar için kalıcı sonuçlara ulaşmak her çocuğun yaşaması ve haklarına kavuşması için Özellikle savaş ve yoksulluğun hüküm sürdüğü coğrafyalarda yaşam mücadelesi veren çocukları korumak ve koşullarını iyileştirmek ile yasal hakları adına mesleki sunum yapıldı.